Gletta

Alla inlägg den 5 april 2009

Av Lizetté - 5 april 2009 17:00

Usch idag hade jag så ont i min mage att jag bara låg ner, rullade med sparkande hovar mot min mage de gjorde så ont så ont...liz kom ut och hämta mig och undra hur de stod till eftersom jag låg ner och de brukar jag väldigt sällan göra...hon tog in mig ställde mig i en box...smärtorna kom tillbaka så jag lade mig ner igen rullandes med sparkande hovar mot magen igen usch var de gör ont, ojsan nu råkade jag visst rulla fast mig då ropade nån på liz och så kom dom in drog upp mig i manen jag kom upp men de gjorde fortfarande ont i magen, nattis tog ut mig på stallgången och borsta mig men jag ville helst bara försöka sparka bort de onda så jag försökte lägga mig ner igen men den här gången gick de inte så jag drog mig bakåt i stället men de gick inte de heller för då drog dom fram mig istället.. sen kom han som brukar hålla i lektionerna på måndagarna till oss och lyssnande på min mage med någon konstig grej de kallades visst "stetoskop" han hörde att de inte stod rätt till min mage så han bad nattis och gå med mig hela tiden och se till så att jag inte lägger mig ner sen hörde jag att han berätta att jag hade kolik..liz o nat blev jätte oroliga när dom hörde det..


nattis fortsatte och gå med mig liz ringde till sin mamma och berätta hur de var med mig hennes mamma kom upp på en gång o stöttade liz.. sen bestämde sig hon (liz) för att rida snót så hon red ett tag på henne.. sen efter ett långt tag så böt dom av och liz gick med mig, den där instruktören lyssnade på mig två ggr till den här kvällen sen berätta han hur vi skulle göra med mig och så åkte han hemåt ja kände att liz var jätte jätte orolig så jag försökte göra mitt bästa men de gör så ont, sen efter drygt 2-3 timmar så försökte dom ge mig en liten tuss men jag ville inte ha och så fortsatte dom och gå vidare med mig. vid ca kvart över nio var de lite bättre i min mage de gjorde inte lika ont så ja kände att ja inte behövde rulla mig mer dom tog in mig i en box utan nåt att sova på eller så utan däremot en ca 20 liters hink med vatten fick ja ha hos mig...


sen vid tio kom dom tillbaka till mig och titta till mig och lyssna på mig .. och gick med mig och gav mig nån sorts olja (fick de tidigare oxå ca två ggr)  den var inte jättegod men de gick ner i alla fall.. sen försvann dom ca en timme.. annica kom sen upp igen och kolla till mig och lyssna vid tjugo i tolv och sen vid tjugo i ett de verkade ok med mig så hon prova och ge mig lite mat och de tog jag och åt.. sen släckte hon och åkte hem och sov eller nåt..sen vid fyra kom dom upp igen liz drömde om att jag druckit så hon ville kolla de.. och alldeles rätt jag drack faktiskt lite och min matlust var större jag fick ca ett halvt kilo hö och åt de med vilje. sen åkte dom igen..

Presentation


Matte och jag på sommarbetets ställe. Fotograf Nathalié

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards