Gletta

Alla inlägg den 6 april 2009

Av Lizetté - 6 april 2009 08:32

(dom var här en sväng vid fyra sen åkte dom hemåt och nu är dom tillbaks)

Idag mår jag bättre och de där obehagliga känns bättre. Hade större matlust så jag fick ett kg hö ute i en annorlunda hage och en 20 liters hink med vatten jag åt upp höet inte som jag brukar men bättre sen drack jag lite vatten..


sen åkte liz iväg vid lunch, a hon bytte min vattenhink först men sen åkte hon iväg och var borta jättelänge men de kändes ok så jag kände att hon inte oroade sig så mycket sen kom annica och gav mig ett ´kilo hö till nånstans efter ett jag åt även de med vilje sen kom liz tillbaka kollade lite till mig men sen red hon iväg på en tur de tyckte jag var synd för jag ville följa med så jag sprang lite i hagen men insåg att ja inte kunde följa med så jag fick gått vänta tills hon kom tillbaks.


 kände inte för att dricka nåt vatten under dagen, då liz kom tillbaks så gnäggade jag lite till henne.. sen vid fem halv sex tiden så fick ja gå in igen,kände att liz var orolig för något troligen för att jag inte ville dricka något under dagen ute i hagen, hon bytte vattnet och gav mig ett kg hö sen försvann hon hemåt kom tillbaka sen igen vid tio kanske och gav mig två kilo hö till och den där läbbiga oljan (föresten när jag väl kom in då vid fem halv sex tiden så drack jag ganska bra med vatten). dom kom ialla fall igen och bytte mitt vatten och lyssnade på mig igen och nu tyckte dom att min mage lät mycket bättre men ändå inte återställd helt ´men bättre. hade dessutom druckit upp halva hinken då vart liz nöjd sen rörde dom sig hemåt..



Presentation


Matte och jag på sommarbetets ställe. Fotograf Nathalié

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards